Gratis Apps

De technologie heeft in de laatste jaren enorme stappen vooruit gezet, het is voor de gemiddelde Nederlander al bijna niet meer bij te benen. Wij kunnen tegenwoordig dan ook niet meer zonder onze smartphone of tablet. Om deze apparaten goed te gebruiken zijn applicaties noodzakelijk en laten er daar nu alweer honderdduizenden van zijn. Wij hebben de handigste gratis apps voor jullie op een rijtje gezet:

Ikea Place

Een huis inrichten is geen gemakkelijke opdracht, maar dankzij de Ikea Place applicatie wel. Jij kan namelijk virtueel jouw woning inrichten. Scan de desbetreffende kamer en kies zelf enkele meubelstukken uit het assortiment uit. Deze worden dankzij de augmented reality vertoond op jouw beeldscherm. Op die manier kan er eenvoudig worden bekeken of het wel leuk staat! Deze applicatie is beschikbaar in de Apple Store.

Plantengids

Welke planten zullen bloeien in deze tijd van het jaar? De plantengids applicatie geeft daar duidelijk en snel antwoord op. Zoek meteen op hoeveel zonlicht de plant nodig heeft en hoe groot ze kunnen gaan worden. Deze app is geschikt voor elke plantenliefhebber!

Qarma

Een geldbedrag geven aan een goed doel, dat hoeft niet langer meer wanneer de collectebus voor de deur staat. De Qarma app is gemaakt om eenvoudig geld te storten naar een goed doel naar eigen keuze. Geen onzin met abonnementen, geen onnodige mailtjes maar gewoon een goede daad. Let wel op, deze applicatie zal verwerkingskosten berekenen over het bedrag.

EasyPark

De parkeermeters kunnen over het hoofd worden gezien en dat is geen enkel probleem meer. Dankzij de EasyPark applicatie kan er simpel en snel worden betaald. Zodra jij met de auto weer weg zal rijden, dan zal de teller aangeven dat er op stop geklikt moet worden. Jij betaald niet langer meer voor teveel parkeertijd en riskeert geen boete.