Zwangerschap Apps

Ben jij momenteel zwanger en kan je niet van die smartphone afblijven? Dan hebben wij enkele leuke tips voor jou. De onderstaande apps passen perfect bij een zwangerschap en kunnen tegen een klein bedrag worden gekocht in de App Store of de Google Play Store.

iPregnancy

De applicatie ‘iPregnancy’ kan alleen gedownload worden op de iPhone en kost slechts 2,99 euro. Deze app geeft allerlei handige informatie over de zwangerschap, vanaf het eerste tot het laatste moment. Daarnaast kan jij advies krijgen over een naam en meekijken met de groei. Er kunnen ook gemakkelijk doktersafspraken worden geregistreerd in de app.

25.000 Baby Names

Het is niet zo eenvoudig om de juiste naam voor je ongeboren kindje te vinden. Daarom is het misschien slim om de applicatie ‘25.000 Baby Names’ te downloaden. Doe inspiratie op en ga op zoek naar die geweldige naam. Deze app is helemaal gratis in de App Store!

Zwangerschap workout

Tijdens een zwangerschap is het van groot belang om voldoende beweging te krijgen. Maar niet alle oefeningen zijn geschikt voor jezelf en de baby. Deze applicatie laat precies weten welke oefeningen wel goed zijn. Maar let op, communiceer altijd even met de huisarts of je wel oefeningen mag doen. Dit zal per persoon verschillen. De ‘Zwangerschap workout’ applicatie kost slechts 1,59 euro.

Labor Mate

De applicatie ‘Labor Mate’ is verkrijgbaar voor 0,79 eurocent en zal een helpende hand bieden. Deze app helpt bij het bijhouden van de weeën. Door op een knop te drukken kan jij gemakkelijk en snel aangeven wanneer een wee start en stopt.